Project Description

WHEN WAS THE PROJECT?

Spring, 2021

WHERE IS THE PROJECT?

London, England

WHAT WAS THE BRIEF? WHAT WAS DESIGNED AND INSTALLED?

To work closely alongside OLGA ASHBY INTERIORS to create a welcoming and stylish haven for her esteemed client (a writer and entrepreneur in the sustainability and wellness sector) to write and entertain in whilst living between the UK and France.

The METALFORM team crafted an internal arched steel double-door, complete with clear toughened glazing in a one-of-a-kind design, to complement the array of other sustainable and stylish pieces Olga sourced for her client – resulting in a beautifully serene sanctuary that will stand the test of time.

Ready to start your project?

Whether you are ready to get going with your next project
or just need some help, speak to our team of experts.